't beste voor ieder kind!

Bestuurder Leerrijk bezoekt Dushi Huis

Bestuurder Hans Staps van Leerrijk bezocht op uitnodiging van Mustafa Kurt (directeur) het Dushi Huis in de Gemeente Waalwijk.
Hans zegt er het volgende over:

Als je een cadeautje mag ontvangen in de vorm van een uitnodiging van Mustafa Kurt en je pakt dit dan uit in een ontmoeting in het Dushi Huis in de Gemeente Waalwijk , dan mag ik spreken van:
‘Elke dag valt iets te vieren!’

En niet zozeer in dat wat kinderen mee kunnen maken in hun jonge leven, echter wel dat er een plek is waar kinderen een thuis wordt gegeven waar zij in veiligheid en geborgenheid kunnen opgroeien om van daaruit de wereld te ontdekken.

Een ontmoeting met kippenvelmomenten, een lach, een traan, een rilling, oprechte aandacht voelend en waar “’t beste voor ieder kind” maximaal wordt uitgedragen. Er wordt ingezet op de krachten, kwaliteiten en talenten van het kind, wetende dat overlevingsstrategieĂ«n eigen gemaakt zijn omdat ze van levensbelang waren of nog zijn.

Dankbaar voor deze dag!

#slimsamenwerken #Leerrijk #dushihuis #aandacht #samen