't beste voor ieder kind!

Bezoek aan De Vaert

Als bestuurder van Leerrijk bezoekt Hans Staps alle scholen binnen de stichting. Hieronder een bericht over een bezoek aan basisschool De Vaert in Kaatsheuvel.

Een mooi schoolbezoek aan Leerrijk basisschool De Vaert in Kaatsheuvel, waarin ik werd meegenomen door deze vier kanjers; Lexie, Janne, Tijn en Jens.

Aan alles was gedacht; ontvangst (met een gezonde spanning), een presentatie met een grote glimlach, bezoekjes in de klassen (o.a. peuters-kleuters samen aan het werk | tutorlezen in groep 3 met groep 6 | debat voor de extra uitdagers), interviews met leerlingen door leerlingen en met onze onderwijsprofessionals op film, live gesprekje met een ouder, kijkje in en om de school, ontmoeting met teamleden en verwend met een Brabants worstenbroodje. Wauw!

Wat een voorbereiding, alles vanuit puur enthousiasme en de mooiste kleren aangetrokken. Het was een feestje met als toetje het antwoord op de vraag “wat vind je goed aan De Vaert?”;

“Je mag hier zijn wie je bent en ook zeggen als het even niet zo goed gaat. Dan word je geholpen door je klasgenoten en de juf/meneer”!

#dankbaar #mooiebaan #dichtbijdescholen #nieuwsgierig